Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (7 Ekim)

Yeni haftanın ilk işlem gününde döviz kurları, piyasaların açılmasıyla yatay bir seyir izliyor. Özellikle dolar ve euro, geçtiğimiz haftanın kapanış seviyelerine yakın bir performans sergiliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (7 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kuru yatay seyirde ilerliyor. Ekonomistler, döviz piyasalarındaki yatay seyrin kısa vadede devam edebileceğini belirtirken, global ekonomik gelişmelerin ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz politikalarının önümüzdeki dönemde kur üzerinde belirleyici olacağına dikkat çekiyor.

Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, son dönemde yaşanan düşüşlerin kalıcı olmayabileceğini belirtti. Dolar ve Euro kurlarında gözlenen hareketlilik hakkında değerlendirmelerde bulunan Memiş, uluslararası piyasalardaki gelişmelerin TL karşısındaki etkisine dikkat çekti.

İslam Memiş’in verdiği bilgilere göre, dolar kuru geçtiğimiz işlem gününü 34,23 liradan kapatırken, Euro kuru 37,63 lira seviyesinden kapanış yaptı. Dolar endeksi ise 102 seviyesinin üzerine çıkarak uluslararası piyasalarda doların değer kazanmasına, Euro’nun ise değer kaybetmesine yol açtı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

7 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,25
Satış: 34,26

Euro
Alış: 37,61
Satış: 37,62

Sterlin
Alış: 44,92
Satış: 44,93