Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (8 Ekim)

Döviz kuru yatay seyirde ilerliyor. Merkez bankalarının faiz kararları ve jeopolitik gelişmeler döviz kurlarının üstünde doğrudan etkili oldu. Peki, döviz kuru bugün en kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (8 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurlarında belirgin bir hareketlilik gözlemlenmedi. Uzmanlar, son dönemdeki merkez bankalarının para politikası kararlarının döviz kurları üzerinde doğrudan etkili olduğunu belirtiyor. 

Ekonomist İslam Memiş, Euro paritesinin 1.0976 seviyesinde ilerlediğini belirtirken, 1.0950 seviyesinde güçlü bir destek noktası olduğunu ifade etti. Memiş, tepki alımlarıyla birlikte paritenin tekrar yükselebileceğini, ancak genel gidişatın olumsuz olduğunu vurguladı.

Memiş, ABD Merkez Bankası (Fed) belirsizliği ve Euro Bölgesi'nde beklenen ekonomik gelişmenin Euro paritesinde düşüş baskısı oluştuğunu belirtti. Bu kişilerin yaşadığı paritenin 1,05 seviyelerine kadar gerileyebileceği konusunda uyarıda bulundu. ‘Ya 1,13'ten dönecek ya da önce 1,05'i test edecek’ diyen Memiş, bu hafta paritede tepkinin yükselişini beklediğini de ekledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

8 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,27
Satış: 34,27

Euro
Alış: 37,68
Satış: 37,70

Sterlin
Alış: 44,89
Satış: 44,90