Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (8 Temmuz)

Kayseri'de döviz kuru, haftanın ilk gününde yatay bir seyir izliyor. Piyasaların açılmasıyla birlikte döviz kurlarında büyük bir hareketlilik gözlemlenmezken, yatırımcılar ekonomik verileri yakından takip ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 8 Temmuz güncel döviz kuru fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (8 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kuru, haftanın ilk gününde yatay bir seyir izliyor. Piyasaların açılmasıyla birlikte döviz kurlarında büyük bir hareketlilik gözlemlenmezken, yatırımcılar ekonomik verileri yakından takip ediyor. 

Ekonomist İslam Memiş, döviz kurları ve Euro paritesi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, dolar ve avro kurunun kapanış seviyelerini ve haftalık hareketlerini analiz etti. İslam Memiş, ‘Dolar 32,66 lira, Euro 35,44 lira seviyesinde kapanış yapmıştı. Yükseliş hızının sınırlı kaldığı bir hafta gördük’ ifadelerini kullandı.

Memiş, Euro paritesinin hareketliliğinin döviz kurları üzerinde daha etkili olduğunu belirtti. Euro paritesinin 1,0839 seviyesinden haftayı tamamladığını belirten Memiş, ‘1,0750-1,0850 aralığında oyalanmayı sürdürebilir’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

8 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,66
Satış: 32,67

Euro
Alış: 35,42
Satış: 35,43

Sterlin
Alış: 41,88
Satış: 41,90