Kayseri'de döviz kuru bugün ne oldu? (11 Ekim)

Haftanın son işlem gününde döviz kurları yatay bir seyir izliyor. Küresel ekonomik gelişmeler ve yurtiçi piyasaların dengeli durumu nedeniyle dövizde ani bir hareketlilik gözlenmedi. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de döviz kuru bugün ne oldu? (11 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın son işlem gününde döviz kurları yatay bir seyir izliyor. Küresel ekonomik gelişmeler ve yurtiçi piyasaların dengeli durumu nedeniyle dövizde ani bir hareketlilik gözlenmedi. Özellikle dolar/TL ve Euro/TL pariteleri sabit seviyelerde işlem görmeye devam ederken yatırımcılar ne kadar kâr elde edeceğini merak ediyor.

Ekonomist İslam Memiş, uluslararası piyasalarda doların güçlü konumunu sürdürdüğüne dikkat çekerek, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Doların kısa vadede bu gücünü koruyabileceğini belirten Memiş, altın ve gümüş yatırımcıları için de fırsatlar sunduğunu ifade etti.

Memiş, doların özellikle son haftalarda güçlü bir duruş sergilediğini vurgulayarak; ‘Dolar, kısa vadede güçlü duruşunu korumaya devam edebilir. Özellikle 3 hafta önceki tahminlerimizde de belirttiğimiz gibi, doların güçlenmesi, altın ve gümüş için dolarda bekleyen yatırımcılara avantaj sağladı’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

11 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,29
Satış: 34,29

Euro
Alış: 37,54
Satış: 37,54

Sterlin
Alış: 44,83
Satış: 44,84