Kayseri'de döviz kuru ne durumda (27 Ağustos)

Hafta sonu en çok araştırılan konulardan biri olan döviz kuru, Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklanmasından sonra döviz yatırımcıları tarafından araştırılıyor. 27 Ağustos Pazar günü Kayseri'de, döviz kuru ne durumda? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru ne durumda (27 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu en çok araştırılan konulardan biri olan döviz kuru, Merkez Bankası’nın faiz kararını açıklanmasından sonra döviz yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Alınan faiz kararı sonrası yaşanan bu gelişme sonrası dolar/TL 27.21 seviyesinde işlem görüyordu. Dolar/TL 26.67'ye geriledi. Euro/TL kuru da aynı dakikalarda yüzde 1,7’lik azalışla 29 TL’nin altına çekildi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, meydana gelen bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını belirterek şöyle dedi: “Stokçuların elinde patladı arabalar, stokçuların da morali bozuk. Umarım iyimserlik devam eder, umutlar yeşerir ancak rehavete kapılmamak gerek, yolumuz uzun ve sancılı. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını tahmin ediyorum. Alım için fırsat kollayanların fırsatı olduğu bir süreç Küresel piyasalarda riskler çok. Dışsal etkenler için yapılacak bir şey yok.”

27 Ağustos Pazar günü Kayseri’de güncel döviz kuru

Dolar
Alış: 26.7919
Satış: 26.7919

Euro
Alış: 28.797
Satış: 29.0274

Sterlin
Alış: 33.4684
Satış: 33.7658