Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu? (27 Mayıs)

Döviz kuru haftanın ilk gününe düşüş ile başladı. Dolar ve Euro, önceki güne göre gerilerken, yatırımcı hafta boyunca fiyatların hangi seyirde ilerleyeceğini merak ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu? (27 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftaya düşüşle başlayan döviz kuru, yatırımcıların dikkatini çekti. Dolar ve Euro, önceki güne göre gerilerken, yatırımcı hafta boyunca fiyatların hangi seyirde ilerleyeceğini merak ediliyor. Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dolar/TL kurunun 32,22 lira seviyesinden kapanış yaptığını belirten Memiş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) döviz alım sürecinin devam ettiğini ifade etti. Memiş, döviz kurlarının önümüzdeki 2 hafta boyunca yatay bir seyir izleyebileceğini öngördü. Avro/TL kurunun, EUR/USD paritesinden destek alarak dolar/TL'den pozitif ayrışmasını beklediğini ifade eden Memiş, Avro'nun 35 lira seviyesinin üzerine yerleşebileceğini belirtti. EUR/USD paritesinin 1,0847 seviyesinden kapanış yaptığını dile getiren Memiş, önümüzdeki dönemde 1,0820-1,0920 aralığını takip edeceğini ve paritenin 1,09'un üzerine çıkabileceğini öngördü.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

27 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,17
Satış: 32,18

Euro
Alış: 34,93
Satış: 34,95

Sterlin
Alış: 41,03
Satış: 41,06