Kayseri'de döviz kurunda son durum ne oldu? (30 Eylül)

Hafta sonu Kayseri'de döviz kurunun hangi seyirde ilerlediği merak konusu oldu. Yatırımcıların en çok takip ettiği dolar, faiz kararından sonra en çok etkilenenlerden oldu. Peki, 30 Eylül Cumartesi günü Kayseri'de güncel döviz kuru ne kadar oldu Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de döviz kurunda son durum ne oldu? (30 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın piyasasının güne düşüşle başlaması, döviz tarafında da düşüş yaşanıp yaşanmayacağı araştırılmaya başlandı. Merkez Bankasının faiz kararından sonra dolarda yükseliş yaşanmıştı. Bazı ekonomistler bunun devam edeceğini ön görmüştü. 

Kayseri'de döviz kurunda son durum ne oldu? (30 Eylül)

Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, kriz çamları çalıyor diyerek yatırımcıyı uyardı. Doların yukarı yönlü hareket edeceğini belirten Kolçak: “Kriz çanları çalıyor. Powell’ın yapacağı açıklamaların ardından yatırım araçlarının seviyesini de yeniden gözden geçirmeye sebep olabilecek. Dolar/TL yukarı çıkıyor. Dolarda 27,42 TL'yi gördük. Çıkış başladı. Dünyada Amerikan doları yükseliyor. Euro /Dolar paritesi tam olarak 1,05'e geldi. Eğer daha da yükselir 1,08 seviyelerine doğru çıkarsa ons altın daha da gerileyebilir.

30 Eylül Cumartesi Kayseri döviz alış – satış fiyatları
Dolar
Alış: 27,3
Satış: 27.44
Euro
Alış: 28.75
Satış: 28.99
Sterlin
Alış: 33.07
Satış: 33.90