Kayseri'de eğlence zirveye çıkıyor!

Televizyon ekranlarının sevilen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın devamı niteliğindeki Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri'de sahne alacak. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de eğlence zirveye çıkıyor!

Televizyon ekranlarının sevilen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın devamı niteliğindeki Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri'de sahne alacak. 22 Aralık Pazar günü, saat 16:00 ile 20:00 arasında Kadir Has Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan bu muhteşem gösteri, izleyicilere gülme garantili bir akşam sunma sözü veriyor.

Kayseri'de eğlence zirveye çıkıyor!

Gösteride, farklı karakterler ve komik skeçler ile dolu bir program izleyicileri bekliyor. Eğlenceli ve enerjik bir atmosferde geçecek olan etkinlik, ailelerin ve arkadaş gruplarının katılımına da açık.

Kayseri’de gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, bölgedeki halkın büyük bir heyecanla beklediği bir gösteri olma özelliğini taşıyor. Şehrin sosyal yaşamına katkı sağlayacak bu tür etkinliklerin, yerel kültürü canlandıracağı ve insanları bir araya getireceği düşünülüyor. Katılımcılar, bu akşamda hem gülmenin keyfini çıkaracak hem de sevdikleriyle birlikte güzel anılar biriktirme fırsatı bulacak.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin biletlerini Biletix üzerinden temin edebileceği duyuruluyor. Fiyatlar 750 TL'den başlamaktadır.