Kayseri'de Ekim ayı konserleri!

Kayserililer Ekim ayında gerçekleştirilecek konserlerin araştırmasını yapıyor. Funda Arar'dan Mert Demir'e birçok ünlü isim Ekim ayında Kayseri'de sahne alacak. Konserlerin ücretleri, yer ve tarih bilgilerinin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Ekim ayı konserleri!

Kayseri’de vatandaşlar Ekim ayı konserlerini araştırıyor. Ekim ayında Mert Demir, Funda Arar, Cem Adrian, Derya Uluğ, Gökhan Özen, Serdar Ortaç, Göksel, Sagopa Kajmer, Gülşen, Murat Boz, Lil Zey, Gökcan Sanlıman, Layla Puliçe, Hadise, Teoman, Gripin, Çağan Şengül, Melis Fis kentte sahne alacak.

4 Ekim’de Funda Arar!

Kayseri’de 4 Ekim tarihinde Erciyes Kültür Merkezi’nde (EKM) Funda Arar sahne alacak. Ünlü sanatçı her yıl düzenli olarak birkaç defa Kayseri’de sahne alıyor. Arar, saat 21.00’da sahneye çıkacak. Bilet fiyatları ise kategoriye göre, 690-1,500 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

5-6 Ekim’de Birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak!

5 Ekim Cumartesi ve 6 Ekim Pazar günü birbirinden ünlü isimler EKM açık hava sahnesinde müzikseverleri ağırlayacak. 5 Ekim’de Gülşen, Murat Boz, Gökcan Sanlıman, Layla Puliçe sahne alacakken, 6 Ekim’de Hadise, Teoman, Gripin, Çağan Şengül ve Melis Fis sahne alacak. Kombine biletler sahne önü 1.400 TL, genel alan kombine 850 TL ve indirimli sahne önü 1.250 TL olarak açıklandı.

9 Ekim’de Cem Adrian!

Kayseri EKM sahnesinde 9 Ekim’de sevenleriyle buluşacak. Biletler kategorilere göre 935 TL ile 1.870 TL arasında değişiyor.

12 Ekim’de Derya Uluğ!

Sevilen şarkılarıyla son zamanların gözde ismi olan Derya Uluğ 12 Ekim’de EKM’de sahne alacak. Sevilen sanatçının konser biletleri 690 ile 2.500 TL arasında değişiyor.

17 Ekim’de Mert Demir!

Son zamanların popüler ismi Mert Demir sevilen şarkılarını EKM sahnesinde seslendirecek. Kayserililerin heyecanla beklediği konser de sadece genel giriş ayakta kategorisinde yer bulunuyor. Ücreti de 749 TL olarak açıklandı.  

Serdar Ortaç 20 Ekim'de!

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Serdar Ortaç 20 Ekim'de EKM'de sahne alacak. Ünlü sanatçının konser biletleri 600 ile 3300 TL arasında değişiyor.

Göksel 25 Ekim'de!

Ünlü sanatçı Göksel 25 Ekim'de EKM'de sahne alacak. Konser biletleri 690 ile 1500 TL arasında değişiyor. 

Sagopa Kajmer 27 Ekim'de!

Rap müziğin usta isimlerinden Sagopa Kajmer 27 Ekim'de sevenleriyle buluşacak. EKM'de düzenlenecek konserin bilet ücreti ise 880 TL.