Kayseri'de ekmek tekrar mı zamlanıyor?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra gelen zam yağmurları hız kesmeden devam ediyor. Kayseri'de geçen Haziran ayında 200 gram ekmeğin 4 TL'den 5 TL'ye çıkması yankı uyandırmıştı. Kayseri'de fırıncılar asgari ücrete zam gelmesiyle ekmeğe de tekrar bir zam gelebileceğini söyledi. Peki, ekmeğe ne kadar zam geliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de ekmek tekrar mı zamlanıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurundaki artış birçok ürünün fiyatını doğrudan olarak etkiledi. Bunlardan biri de temel gıdalardan ekmek oldu. Geçen haziran ayında Kayseri’de ekmek zammı çok konuşulmuştu.  Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası’nın ekmeği 4 TL’den 5 TL ‘ye çıkarması ve Halk ekmeğe 1 TL zam gelmesi ile güncel ekmek fiyatları merak konusu olmuştu. 

Kayseri'de ekmek tekrar mı zamlanıyor?
Son dönemlerde gelen zam haberleri gündeme gelirken, yeni bir zam ekmeğe bekleniyor. Beklenen zammın tam olarak ne zaman geleceğinin belli olmadığını ama fiyatının 6.30 TL olacağını iddia eden Kayserili bir fırıncı, asgari ücretin artmasıyla neredeyse her ürüne zam geleceğini ekmeğin sadece bunlardan bir tanesi olduğunu belirtti. 

Kayseri'de ekmek tekrar mı zamlanıyor?
Kayserili fırıncılar haziran ayında yapılan zammın yeterli olmadığını, artan maliyetlerle birlikte 200 gram ekmeğin 6.30 TL’den satışa sunulabileceğini söyledi.