Kayseri'de eller Gazze için semaya açılacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği programla eller Gazze için semaya açılacak. Programa tüm Kayserililer davetli. Peki ne zaman? Saat kaçta? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de eller Gazze için semaya açılacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Gazze için duaların yükseltilmesi amacıyla Kayseri'deki tüm camilerde özel bir program düzenliyor. Bu akşam yatsı namazı öncesinde saat 18.30'da başlayacak olan "Gazze İçin Dua" programına, tüm Kayserililer davetli...

Gazze'de yaşanan son gelişmelerin etkilerini en aza indirme ve bölgeye destek olma amacıyla organize edilen bu program, Kayseri halkının bir araya gelerek dualarını paylaşmasını hedefliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, bu etkinlikle birlikte toplumun dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kayseri halkı, bu özel programa katılıp dualarını Gazze için yükseltmek için camilerde buluşacak.

Kayseri'de eller Gazze için semaya açılacak!

Gazze'ye nükleer bomba açıklaması

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İsrailli aşırı sağcı Miras Bakanı Amihai Eliyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne nükleer bomba atılmasının olasılıklardan biri olduğunu ve bölgede yaşayan Filistinlilerin ya İrlanda'ya da çöle gitmesi gerektiğini söyledi.

Eliyahu, Gazze'nin yeniden işgal edilip bölgeye yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri inşa edilmesini istedi.

Katıldığı bir radyo programında sunucunun "Gazze'ye atom bombası atılmasına gerek olup olmadığı" sorusunu da cevaplayan Eliyahu, "Bu (Gazze'ye nükleer bomba atılması) olasılıklardan biri." ifadelerini kullandı.

Netanyahu, Gazze'ye nükleer silah atılması açıklaması yapan bakanı kabine toplantılarından uzaklaştırdı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun abluka altındaki "Gazze Şeridi'ne nükleer silah atılmasının olasılıklardan biri olduğu" açıklaması yapan aşırı sağcı Miras Bakanı Amihai Eliyahu'yu süresiz olarak kabine toplantılarından uzaklaştırdığı bildirildi.