Kayseri'de engelli iş arayanlar vatandaşlar için fırsat!

Engelli iş arayanlar için toplu iş görüşmesi! Boytrans Lojistik, MMX Metal, Migros A.Ş. ve Isısan Isı Sanayi'nin katılımıyla 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14:00'te gerçekleşecek. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayseri'de engelli iş arayanlar vatandaşlar için fırsat!

Kayseri'de engelli iş arayan vatandaşlar için fırsat! 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14:00’te, aşağıda belirtilen 4 firmanın katılımıyla engelli personel toplu görüşmesi seçmesi yapılacak. İş arayan tüm engelli vatandaşlar, İşkura müracat edebilecek.

Katılımcı Firmalar: Boytrans Lojistik, MMX Metal, Migros A.Ş. ve Isısan Isı Sanayi. İş arayan engelli vatandaşlar için eşsiz bir fırsat sunuluyor. Katılım gösterecek firmalar, çeşitli sektörlerde iş olanakları sunacak ve adaylarla birebir görüşmeler gerçekleştirecek. Tüm engelli vatandaşlarıın, bu toplu iş görüşmesine katılmak ve kariyer fırsatlarını değerlendirmek için işkura davet ediliyor.

Kayseri'de engelli iş arayanlar vatandaşlar için fırsat!

Etkinlik Detayları: Tarih: 26 Haziran 2024, Çarşamba Saat: 14:00. Yer: İŞKUR Kurumu. Engelli vatandaşlara iş hayatında fırsat eşitliği sağlamak ve onları iş dünyasıyla buluşturmak amacıyla düzenlenecek olan bu etkinliğe çok sayıda katılım bekleniyor.