Kayseri'de Ergül Mobilya için toplu iş görüşmesi yarın!

27 Haziran 2024 Perşembe günü İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü'nde Ergül Mobilya için toplu iş görüşmesi düzenlenecek Ayrıntılar ve başvuru şartları Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'de Ergül Mobilya için toplu iş görüşmesi yarın!

Kayseri’de iş arayanlar için büyük bir fırsat 27 Haziran Perşembe günü yapılacak.

Ergül Mobilya Ev Tekstili İnş. San. ve Tic. A.Ş., çeşitli pozisyonlarda çalıştırılmak üzere işçi alımı yapıor. İstihdam etmek üzere toplu iş görüşmesi, 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 13:30’da İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü’nün zemin katında yapılacak.

Alım Yapılacak Meslekler ve Kontenjanlar şu şekilde: 

Beden İşçisi (Genel) - 5 Kişi, Mobilya Montajcısı - 3 Kişi, Mobilya Döşeme İşçisi - 3 Kişi, Mobilya İmalatçısı/Mobilyacı - 3 Kişi, Ahşap Kenar Bantlama Makinesi Operatörü - 3 Kişi, Ahşap Doğrama CNC Makinesi Operatörü - 3 Kişi.

Kayseri'de Ergül Mobilya için toplu iş görüşmesi yarın!

Ergül Mobilya, çeşitli alanlarda deneyim sahibi olan işçilere ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Bu kapsamda geniş bir istihdam olanağı iş arayan vatandaşları bekliyor. Mobilya sektöründe çalışmak isteyen ve gerekli niteliklere sahip olan adaylar, toplu iş görüşmesine katılarak başvuruda bulunabilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar, 27 Haziran Perşembe günü saat 13:30’da İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü’ne gelerek görüşmeye katılabilecek. 

Daha fazla bilgi almak için İŞKUR’un resmi web sitesi iskur.gov.tr adresini ziyaret edebilir ya da sosyal medya hesapları [iskurkayseri] üzerinden takip edebilir.