Kayseri'de eşini kaybeden kadın ve üç çocuğu yardım bekliyor: Bir istekleri ise çok özel...

Kayseri'de yaşayan 45 yaşındaki 3 çocuk sahibi V. A yaklaşık 16 yıldır yılından beri birçok hastalıkla mücadele eden V. A hayatını kaybetti. Anne ve çocukları ise yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. Aile V.A'nın mezarının yaptırılmasını istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de eşini kaybeden kadın ve üç çocuğu yardım bekliyor: Bir istekleri ise çok özel...

Kayseri'de 2008 yılından beri birçok hastalıkla mücadele eden 45 yaşındaki V.A, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Geride kalan eş A.A ve üç çocuğa maddi yük kaldı. Eş A.A, yetkililerden ve hayırseverlerden evde yapabileceği bir iş ve eşinin mezar taşının yapılmasını istiyor.

'İşe ihtiyacım var'

A.A , eşinin vefatından sonra çocuklarıyla yalnız kaldığını belirterek geçim sıkıntısı çektiğini söyledi.

Eşinin sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık 90 bi TL kredi borcunun olduğu belirten A.A, küçük kızının sağlık sorunları nedeniyle evden çalışabileceği bir iş aradığını belirtti.

A.A, 'Bu borcu ödemek için çalışmam gerekiyor. Ancak küçük kızım babasının ölümünün ardından büyük üzüntü yaşadı. Çok ağadığı için göz damarları çatladı. Doktorlar stres yaşamaması ve ağlamaması gerektiğini söyledi. Kızım şu anda göz damlası kullanıyor. Onu yalnız bırakıp dışarıda çalışmam imkansız. Bu yüzden evden çalışarak ailemi geçindirmek istiyorum.' diye konuştu.

'Eşime son görevim mezar taşını yaptırmak'

A.A nisan ayında vefat eden eşinin mezar taşını yaptıramadığını belirterek şunları kaydetti: 'Eşim isteği üzerine annesinin yanına defnedildi. Ancak maddi yetersizliklerim nedeniyle eşime son görevim olan mezar taşını yaptıramadım' dedi.

Anne hayırseverler ve yetkililerden yardım bekliyor... Konuyla ilgili 0554 008 51 13 numaralı hattan bizimle iletişime geçebilirsiniz...