Kayseri'de Faaliyet Gösteren Dev Market Yeni Şirket Kuruyor

Kayseri'de faaliyet gösteren dev market, belirlenen bir alanda alışacak yeni bir şirket kuracağını açıkladı. Bir milyon TL sermayeli yeni şirket, sektörde öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Faaliyet Gösteren Dev Market Yeni Şirket Kuruyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de faaliyet gösteren dev market, atık yönetimi alanında çalışacak yeni bir şirket kuracağını açıkladı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla yaptığı açıklamada, sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak ve atık yönetim süreçlerini daha verimli bir şekilde yönetmek amacıyla bir milyon TL sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini duyurdu.

Kayseri'de Faaliyet Gösteren Dev Market Yeni Şirket Kuruyor

Ekonomik süpermarket konseptiyle 1995 yılında açılan Bim Birleşik Mağazalar A.Ş, çevresel sorumluluklarını yerine getirme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak için yeni bir şirket kurma kararı aldı. Bu yeni girişim, Bim'in çevresel etkilerini azaltma ve atık yönetim süreçlerini daha etkin hale getirme hedefini taşıyor.

Yeni Atık Yönetim Şirketi Kuruluyor

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu’nun 9 Temmuz 2024 tarihinde aldığı kararla şirketin, sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak ve atık yönetim faaliyetlerini daha verimli bir şekilde yönetmek amacıyla bir milyon TL sermayeli bir şirket kurma kararı aldı. Yeni şirketin kuruluş işlemlerine hemen başlanacağı açıklandı.