Kayseri'de Fiyatı Kontrolden Çıktı! Çürümüş Hali Bile Rekor Fiyata Satılıyor

Son dönemde birçok üründe ve yiyecekte yaşanan fiyat artışları, vatandaşların bütçesini zorlamaya devam ederken,Kayseri'de çekilmiş bir görüntüde sadece bir avuç içi kadar büyüklükteki marulların, üstelik çürümüş olmalarına rağmen rekor fiyatlardan satıldığı görüldü.

Kayseri'de Fiyatı Kontrolden Çıktı! Çürümüş Hali Bile Rekor Fiyata Satılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de bulunan ünlü bir zincir markette çürümeye yüz tutmuş, sadece avuç içi boyutta olan marulların rekor fiyata satıldığı görüldü.

Temel Gıdalarda Fiyat Şoku

Özellikle temel gıda ürünlerindeki bu artışlar, hanelerin günlük harcamalarını daha da artırıyor. Marul gibi günlük tüketilen sebzelerin yüksek fiyatlara satılması, pazarlarda ve marketlerde alışveriş yapan tüketiciler için büyük bir zorluk oluşturuyor.

Kayseri'de Fiyatı Kontrolden Çıktı! Çürümüş Hali Bile Rekor Fiyata Satılıyor

Çürük Marul Fiyatı 40 TL

Kayseri’deki bir markette çekilen görüntülerde, çürümeye yüz tutmuş küçük marulların bile yüksek fiyatlardan satıldığı dikkat çekti. Vatandaşlar, bu duruma tepki göstererek, marketlerdeki sebze ve meyve fiyatlarının son dönemde sürekli arttığını ve artık günlük ihtiyaçlarını karşılamanın bile zorlaştığını dile getirdi. Market raflarında neredeyse kullanılmaz halde olan küçük marulların bile adet fiyatının 40 TL olduğu görüldü.

Vatandaş Pazara Yöneliyor

Özellikle son haftalarda temel gıda ürünlerine gelen zamlar, market alışverişlerini büyük ölçüde etkiledi. Vatandaşlar, marketlerdeki bu yüksek fiyatlara ve çürük ürünlerin bile pahalı satılmasına tepki gösteriyor.

Marketlerdeki bu yüksek fiyatlar ve kalitesiz ürünler, birçok Kayseriliyi pazarlara yönlendiriyor. Pazarlarda satılan marulların hem taze hem de daha uygun fiyatlı olması, vatandaşın tercihini bu yönde kullanmasına neden oluyor.