Kayseri'de geri sayım ünlü şarkıcı Hadise için - Çok az kaldı!

Türk pop müziğine damga vuran ünlü şarkıcı Hadise Kayseri'ye geliyor. Sevenlerinin iple çektiği o güne ise çok az kaldı. Vatandaşlar çoktan bilet almaya başadı. Hadise'nin Kayseri konseri ne zaman? Bilet fiyatları ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de geri sayım ünlü şarkıcı Hadise için - Çok az kaldı!

Kayseri'de iki günlük Live From Festivali kapsamında ünlü şarkıcılar kentte müzik ziyafeti verecek. Hadise'den Murat Boz'a, Serdar Ortaç'tan Gökhan Özen'e birçok ünlü Kayserili hayranlarını coşturacak. Vatandaşlar Hadise konserine ilişkin detayları merak ediyor.

Kayseri, hem konser vermeye gelen sanatçıları hem de çevre illerden etkinliklere katılan vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Vatandaşlar sanatçıların geleceği günü iple çekerken, Hadise, Murat Boz, Gülşen Serdar Ortaç, Gökhan Özen ve daha bir çok ünlü, Kayserilileri pop ve nostaljik şarkılarla eğlendirecek.

5 Ekim Cumartesi ve 6 Ekim Pazar günü Kayseri Erciyes Kültür Merkezi Açık Hava Sahnesi'nde müzikseverleri ağırlayacak Live From Fest biletler passo’da satışa sunuldu.

Konserlere ilişkin bilgiler ve bilet fiyatları!

5 Ekim Cumartesi,

Gülşen - Murat Boz

Lil Zey

Gökcan Sanlıman

Layla Puliçe

6 Ekim Pazar,

Hadise - Teoman

Gripin

Çağan Şengül

Melis Fis

İndirimli Dönem Kombine - Sahne Önü : 1.250,00 TL

İndirimli Dönem Kombine - Genel Alan : 700,00 TL