Kayseri'de görülmemiş olay! - Maça gitti, altını kaptı

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Melikgazi Kayseri basketbol ile Danilos Pizza Kayseri'de karşılaştı. Maçta görülmemiş bir olay yaşandı. Devre arasında altını kaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de görülmemiş olay! - Maça gitti, altını kaptı

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Melikgazi Kayseri basketbol ile Danilos Pizza Kayseri'de karşılaştı. Devre arasında sunucunun anonsu ile seyircileri basketbol turnuvasına davet etti. Gram altını bakın kim aldı?

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi bugün Danilos Pizza ile Kayseri’de karşı karşıya geldi. Maç arasında seyircilere bir sürpriz yapıldı. Devre arasında seyircilerden seçilen kişilerden basket atana gram altın verileceği anonsu yapıldı. Birçok seyirci altını almak için sahaya inerek basket atmaya çalıştı.

Kimse atamadı, altını bakın kim kaptı?

Devre arasında seyirciler arasında gerçekleştirilen gram altın ödüllü basketbol turnuvası heyecanlı bir şekilde takip edildi. Seyircilerden hiçbiri basket atamayınca gram altının sahibi diğer seyircileri de kapsayarak rastgele bir koltuk numarasının seçilmesi ile belirlendi. Rastgele söylenen koltukta oturan küçük çocuk ise gram altının sahibi oldu.  

Kayseri'de görülmemiş olay! - Maça gitti, altını kaptı