Kayseri'de güncel altın fiyatları (19 Eylül)

Haftanın ikinci gününde altın piyasasında yaşanan iniş çıkışlar yatırımcılar tarafından sıkça takip edilmesine sebebiyet veriyor. Ekonomistlerin neredeyse her gün yaptığı altın tahminleri sıkça takip ediliyor. Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımı yapacaklara, 'Bu zamanları mumla arayacaksınız' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel altın fiyatları (19 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın piyasasında durağanlık son buldu. Günden güne yükseliş yaşayan altın fiyatlarıyla ilgili bir diğer yorum Ekonomist Hatice Kolçak’tan geldi. 

Kolçak, altın alacaklara seslenerek tren benzetmesi yaparak tren kalktı gidiyor diyerek: “Gram altında hiçbir sorun yok. Gram altın kaldığı yerden devam… Öyle çok büyük bir düşüş olacağını falan beklemeyin. Hatta bu zamanları mumla arayacağız. Ons altında küçük bir geri çekilme bizim gibi orta ve uzun vadede altın toplayanlar için alım fırsatı olur. Gram altında beklentimiz 1725 -1730 TL'yi kırmasıyla beraber kısa vadede 1750 liralara gitmesini beklerim. Ama orta uzun vadede hedefimiz 2000 TL bu sene için. Gram tarafında hiçbir sorun görmüyorum. Gram altında pozisyonumu korumaya devam ediyorum. Elimdekileri vermiyorum. Hiç almayan ve almak isteyenler artık şöyle düşünün, tren kalktı gidiyor. Trene bir yerden binmek gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

Kayseri'de güncel altın fiyatları (19 Eylül)

İşte 19 Eylül Salı Kayseri’de altın fiyatları

Gram altın
Alış: 1.682
Satış: 1.682

Çeyrek altın
Alış: 2.774
Satış: 2.803

Yarım altın
Alış: 5.565
Satış: 5.604

Cumhuriyet altın
Alış: 11.096
Satış: 11.162