Kayseri'de güncel altın fiyatları (20 Kasım)

Altın fiyatları kasım ayının ortalarında kademeli yükseliş devam ederken, uzun ve kısa vadeli yatırım yapmak isteyenler, altın almak için doğru zaman olup olmadığını merak ediyor. 20 Kasım Pazartesi güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel altın fiyatları (20 Kasım)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketine devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcısının sakin kalıp yaşanan bu iniş ve çıkışları takip edilmesi gerektiğini söyledi. 

Altın fiyatlarının ‘boğa’ zamanına girdiğinin altını çizen Geçer; ‘Altın fiyatlarında büyük bir dalgalanma var. Çok geniş bir bant aralığında hareket eden ve aniden 1800 dolar seviyelerine düşüp sonrasında 2000'e sıçrayan bir altın görüyoruz. Bu nedenle her fiyat kırılmasında hemen hoplayıp zıplamayacağız. Sakin kalıp, iyice bakarak önümüzü göreceğiz. Alırken biraz yukarıdan da alsak bileceğiz ki boğa dönemine girildi ve aldıktan sonra hiç kıpırdamayacağız. Altın fiyatları bir yıl boyunca kesintisiz şekilde yükselecek ya da inmeyecektir. Dalgalanmalar, sert kırılmalar, krizler ve beklenmedik hareketler her zaman oldu ve olmaya devam edecek.’ ifadelerine yer verdi.

İşte 20 Kasım Pazartesi Kayseri’de altın fiyatları 

Gram altın
Alış: 1,826
Satış: 1,826

Çeyrek altın
Alış: 3,036
Satış: 3,67

Yarım altın
Alış: 6.084
Satış: 6.127

Cumhuriyet altın
Alış: 12.130
Satış: 12.204