Kayseri'de güncel altın fiyatları (4 Eylül)

Ekonomistler eylül ayında altın fiyatlarının kademeli olarak yükseleceğini söylemişti. Dolayısıyla haftanın ilk gününde gözler altın piyasasına çevrildi. 4 Eylül Pazartesi Kayseri'de güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel altın fiyatları (4 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekonomistler eylül ayında altın fiyatlarının kademeli olarak yükseleceğini söylemişti. Dolayısıyla yatırımcılar altın piyasasını ve ekonomistlerin açıklamalarını yakından takip ediyor. 

Altın piyasasında, yaşanan dalgalanmalar yatırımcının kafasını karıştırıyor. Bu durum ekonomistlerinde dikkatini çekti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımında: “Sorun sadece parası olmayan da değil. Parası olan da ne yapacağını bilmiyor” ifadeleri yer alıyor.

Ekonomist İslam Memiş gram altının yılsonunda 2500 TL olabileceğini ön görüyor hala tahmininin devam ettiğini ve bir değişiklik olmadığını söyledi. Altının her zaman en güvenilir Liman olduğunu da vurgulayan Memiş, 2024 yılında gram altının 2.500 TL altında olmayacağını kaydetti.

Ünlü Ekonomist Mert Başaran ise ons altının büyük kazanç getirebileceğini vurguladı. Altının kazancı Türk lirası bazında hesaplandığından büyük değişkenlik göstermediği fakat ons altında dolar bazında artış yaşanacağı için daha fazla kazandıracağını söyledi.

4 Eylül Pazartesi Kayseri’de güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 1.669
Satış: 1.670

Çeyrek altın
Alış: 2.755
Satış: 2.786

Yarım altın
Alış: 5.528
Satış: 5.571

Cumhuriyet altın
Alış: 11.022
Satış: 11.100