Kayseri'de güncel altın fiyatları (5 Eylül)

Kayseri'de yatırımcıların en çok takip ettiği altın piyasası bugün de gündemin sıcak konularından. Geçtiğimiz günlerde düşüş yaşayan altın, dün yükselişteydi. Altında yaşanan bu dalgalanmaları ekonomistler nasıl yorumluyor? 5 Eylül Salı altın fiyatları ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel altın fiyatları (5 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de yatırımcıların en çok takip ettiği altın piyasası bugün de gündemin sıcak konularından. Ekonomistler altın yatımcılarının altın almak için doğru zaman olduğunu, 2024’ün sonuna doğru ciddi yükselişlerin olabileceğini söylemişti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında Beklentinin pozitif yönde devam ettiğini belirterek şöyle dedi: “Gram altını ekranlarda 1667 lira olarak görüyorsunuz. Yüzde 1 olarak görüyorsunuz. Serbest piyasaya odaklanmak zorundayız. Gram altın fiyatı 1700-1710 lira aralığında şu an itibariyle, bugün biraz toparlandı. Ons altından destek gördü gram altın / TL fiyatı. Beklentim pozitif yönde devam ediyor. Merkez Bankası'nın agresif faiz artırımından sonra kısa vadeli bir çekilme oldu. O videolarımda ifade ettim 1700 lira altındaki gram altın seviyesi kalıcı değil diye. Elinde TL bulunduran, döviz bulunduran, altın yatırımı yapmak isteyenlere buraların bir fırsat olduğunu ifade etmiştim. Gram altın / TL'de yön yukarı arkadaşlar.”

5 Eylül Salı Kayseri’de altın fiyatları

Gram altın
Alış: 1.664
Satış: 1.664

Çeyrek altın
Alış: 2.763
Satış: 2.794

Yarım altın
Alış: 5.543
Satış: 5.605

Cumhuriyet altın
Alış: 11.051
Satış: 11.150