Kayseri'de güncel altın fiyatları (8 Aralık)

Kayserili yatırımcıların yakından takip ettiği gram ve çeyrek altın bugünde yükseliş trendine devam ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Aralık güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel altın fiyatları (8 Aralık)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de en çok merak edilen konulardan biri olan gram ve çeyrek altın fiyatlarında bugün de fiyat değişimi mevcut. Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlik ve enflasyon etkisiyle yükselmeye devam eden altın, 2011 yılından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Altın fiyatlarının önümüzdeki dönemde ne kadar yükseleceği, küresel piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak, analistlerin çoğu, fiyatların yükselmeye devam edeceğini öngörüyor.

Yatırımcılar, altın fiyatlarındaki yükselişin devam etmesi durumunda, bu fırsattan yararlanarak yatırımlarını artırabilirler.

Ekonomist İslam Memiş, gram altının fiyatında bir normalleşme olduğunu ve altın yatırımcısının piyasayı dikkatle tavsiye etmesi gerektiğinin altını çizdi. Memiş ayrıca elinde altın bulunduran vatandaşların bozdurmaması gerektiğini elinde tutması konusunda uyarıda bulundu.

İşte 8 Aralık Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 1,888
Satış: 1,889

Çeyrek altın
Alış: 3,155
Satış: 3,189

Yarım altın
Alış: 6.327
Satış: 6.379

Cumhuriyet altın
Alış: 12.620
Satış: 12.710