Kayseri'de güncel döviz kuru (1 Eylül)

Faiz kararının ardından döviz kuru düşüşe geçti. Ancak günden güne fiyatlar değişiyor. Peki, 1 Eylül Cuma günü Kayseri'de döviz kuru ne durumda? Yatırımcıların merakla takip ettiği Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel döviz kuru (1 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Faiz kararının ardından döviz kuru düşüşe geçti. Dolayısıyla döviz yatırımcıları zarar ettiklerini düşünüp altına yönelmişti. Ekonomistler bu yaşanan düşüşün geçici olduğunu, özellikle dolar ve euroda yukarı yönlü hareket yaşanacağına dikkat çekmişti.

Kayseri'de güncel döviz kuru (1 Eylül)

Ünlü Ekonomist İslam Memiş YouTube hesabından, dövize yatırım yapmayı düşünenlere, Borsa'da ciddi bir ralli süreci devam ediyor diyerek uyardı. Memiş: “Özellikle bu hafta için bir yol haritamız vardı. Dolar endeksinin gerileyebileceğini ifade etmiştim. Borsa'da ciddi bir ralli süreci devam ediyor, ancak yaklaşık bir aydır bütün videolarımda sık sık özellikle 22 Haziran'da elimde yüzde 50 bir param kalmıştı, bunu da konut alarak değerlendirdiğimi söylemiştim. Kira geliri benim için daha önemli olduğu için ben elimdeki parayı 1+1 almak için daha avantajlı olduğunu belirtmiştim. Borsa İstanbul'da sağlıklı düşüşler, teknik olarak düzeltmeler olmadıkça giriş yapmayacağını ifade etmiştim. 7 bin, 6 bin 950 seviyelerinin altına sarkmadıkça riskli gördüğümü de ifade ettim. Kar satışlarına karşı yerli yatırımcıların oldukça duyarlı olması gerektiğini, geçen yılki gibi bir senaryoyla karşı karşıya kaldığımızı da ifade etmek isterim.” İfadelerine yer verdi. 

Kayseri’de 1 Eylül Cuma döviz kuru alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 26.6409
Satış: 26.8008

Euro
Alış: 28.7975
Satış: 29.024

Sterlin
Alış: 33.4823
Satış: 33.844