Kayseri'de güvenlik kamera sayısı artırıldı - Vali'den işletmelere çağrı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri'de kamera sayısının 4 kat artırıldığını söyledi. Vali Çiçek güvenlik konusunda işletmelere de önemli bir çağrıda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de güvenlik kamera sayısı artırıldı - Vali'den işletmelere çağrı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri’de suçların önlenmesinde kameraların büyük öneminin olduğunu belirterek, ‘Biz şehirdeki kamera sayısını 4 kat artırdık. Bu şehirde izlenmeyen bir metre kare alan bırakmadık’ dedi.

‘Bu şehirle izlenmeyen bir metre kare alan bırakmadık’

Kayseri’de bir radyo programına konuk olan Vali Gökmen Çiçek, burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Güvenlik kameralarının önemine vurgu yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ‘Biz şehirdeki kamera sayısını 4 kat artırdık. Bu şehirde izlenmeyen bir metre kare alan bırakmadık. Köylerin, kırsalın kamera taleplerini asla reddetmedim. Çünkü suçlular hırsızlık yapabileceklerini ama kaçamayacaklarını bilecekler’ ifadelerinde bulundu. 

Özel işletmelere güvenlik kamerası çağrısı!

Kayseri'de güvenlik kamera sayısı artırıldı - Vali'den işletmelere çağrı!

Vali Çiçek özel işletmelerin de güvenlik kameralarını kontrol ettirmesi gerektiğini belirterek, ‘Emniyetimiz 7 tane hırsızlık çetesi çökertti. Bu kameralar hırsızlıkla mücadelede çok işimize yaradı. Ama sadece Valiliğin, emniyetin taktığı kameralarla bu olmaz özel işletmeler de kameralarını kontrol etmesi gerekiyor’ dedi.