Kayseri'de halk eğitim merkezlerine neden ulaşılamıyor?

Kayseri'deki vatandaşlar halk eğitim merkezlerine telefon ile ulaşmakta zorlanıyor. Bunun sebebi ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de halk eğitim merkezlerine neden ulaşılamıyor?

Açık liseye geçiş şartları açıklandıktan sonra Kayseri'de vatandaşlar, bilgi almak için halk eğitim merkezlerine başvuruyor ancak iletişim sorunları mağduriyete sebep oluyor.

Açık liseye geçiş şartları hakkında yapılan açıklamaların ardından vatandaşlar, bilgi almak için halk eğitim merkezlerine yönlendiriliyor. Ancak, bu noktada yaşanan sorun, vatandaşların halk eğitim merkezlerine ulaşmakta güçlük çekmesi...

Kayseri genelindeki halk eğitim merkezlerinin iletişim hatlarının mesai saatleri içerisinde kapalı olduğu gözlemlendi. Bu durum, vatandaşların açık lise kayıtları ile ilgili bilgi almak ve gerekli başvuruları yapmak için iki günlük süreçte zaman kaybetmelerine sebep oluyor.

Yaşanan bu iletişim sorunlarına dair merkez yönetimi tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililerin müdahalesi bekleniyor.

Bu süreçte yaşanan iletişim sıkıntıları, vatandaşların eğitim hayatlarını etkileyebilecek önemli bir faktör olarak dikkat çekiyor.

Mağduriyet yaşamamak adına yetkililerin bu konuya acil çözüm bulması bekleniyor...