Kayseri'de hava nasıl olacak? (29 Temmuz)

Kayseri'de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü 29 Temmuz günlük tahmin açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de hava nasıl olacak? (29 Temmuz)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 29 Temmuz hava durumu raporunu yayımladı. MGM raporuna göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun'un iç kesimleri, Ordu, Artvin ve Kars çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genellikle mevsim normalleri civarında, kuzey kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında, güney ve doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Kayseri'de ise hava durumu, sabah saatleri itibariyle 23 derece iken bu sıcaklık öğle saatlerinde 30 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

Uzmanlar, Kayserili vatandaşların dışarda çok vakit geçirmemelerini önerirken, güneş kremi sürmelerini de ihmal etmemeleri gerektiğini belirtiyor.

Kayseri'de hava nasıl olacak? (29 Temmuz)

KAYSERİ'NİN İLÇELERİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Kayseri'nin ilçelerinde ise 29 Temmuz'da açık bir hava hakim. En yüksek sıcaklık 34 derece ile Yeşilhisar'da olurken, en düşük sıcaklık 28 dereceyle Pınarbaşı olacağı ön görülüyor. Erciyes Kayak Merkezi'nde ise hava sıcaklığının 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kayseri'de hava nasıl olacak? (29 Temmuz)Kayseri'de hava nasıl olacak? (29 Temmuz)