Kayseri'de hep aynı şikâyet: Susturun artık!

Kayseri'nin pek çok bölgesinde vatandaşlar aynı durumdan şikâyet ediyor. Motosikletlerine yasal olmadığı halde abart egzoz taktıranlar için vatandaşlar 'Susturun artık şunların sesini' diyerek isyan ediyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de hep aynı şikâyet: Susturun artık!

Kayseri merkezde ve mahalle aralarında bazı sürücülerin otomobil ve motosikletlerine yasal olmadığı halde abart egzoz taktırarak çevreye bıraktığı ses kirliliği vatandaşları canından bezdiriyor. 

Küçük Mustafa tepkisini gösterdi!

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Küçük Mustafa Mahallesi’nde bulunan vatandaşlar akşam saat 21.00 sıralarında gelen sesten şikâyet ediyordu. 

Özellikle motosiklet tamirat dükkânlarının yoğun olduğu bu mahallede gündüz ve geceleri motosiklet sesi asla bitmek bilmiyor. Mahallede yaygın olan bu dükkânlar vatandaşlar tarafından tepki topluyor. Özellikle akşam saatlerinde mahallede hâkim olan motor sesleri son günlerde özellikle saat 21:00 sularında daha da rahatsız edici dereceye ulaşıyor. Mahalleliler motorunu patlatarak tüm mahallenin rahatsız olduğu sesten şikâyetçiydi. Haberimizin yayımlanmasının ardından mahallelileri rahatsız eden motosikletli şahsın Küçük Mustafa’da görülmediği belirtildi.

'Susturun artık şunları'

Kayseri-Malatya yolunda da aynı dertten şikayet eden vatandaşlar isyan ediyor. Ancak egzoz patlatan motosikletliler Kayseri’nin her yerinde kendilerinin büyük keyif aldıkları ‘egzoz patlatma’ eylemini yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise duydukları rahatsızlıkları dile getirerek yetkilerden bu şahısların susturulmasını talep ediyor.