Kayseri'de her delikten çıkıyorlar - Şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor - Resmen istila!

Kayseri'de yaz aylarının gelmesiyle birlikte her delikten çıkmaya başladılar. Vatandaşların şikâyetleri her geçen gün artıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de her delikten çıkıyorlar - Şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor - Resmen istila!

Kayseri’de yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ortaya çıkan sinek ve böcekler, şehrin dört bir tarafını adeta istila etti. Vatandaşlardan gelen şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Kayserili vatandaşların sinek ve böcek şikâyetleri sürüyor. Sokaklar, parklar ve evlerde sinek ve böceklerden geçilmiyor. Evlerinde oturamadıklarını, geceleri yatamadıklarını belirten vatandaşlar, ilaçlamaların artırılmasını istiyor. 

Eskiden olduğu gibi ilaçlama araçlarını fazla göremediklerini belirten vatandaşlar, ‘Ara sıra ilaç sıkılıyor, onun da faydası olmuyor. Sinek ve böcekler her geçen gün daha da çoğalıyor. Yetkililerin bu konuyu ciddiye almasını istiyoruz. Bunun sonu ciddi hastalıklar gibi görünüyor. Her yerde aynı şikâyetler var. Kayseri’yi resmen istila ettiler’ diyerek tepki gösteriyor.

Kayseri’nin özellikle bazı mahalleleri böceklerin istilası altında kaldı. Birçok cadde ve sokak böceklerle kaynarken bu sorun vatandaşların evine kadar sıçradı.

Alışkın olduklarımız dışında işte görülen böceklerin bazıları,

Kayseri'de her delikten onlar çıkıyor - Şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor!Kayseri'de her delikten onlar çıkıyor - Şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor!Kayseri'de her delikten onlar çıkıyor - Şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor!Kayseri'de her delikten onlar çıkıyor - Şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor!