Kayseri'de bu öğrenciler her sabah okula geç kalıyor!

Kayseri'nin İncesu ilçesinde veliler, ulaşım sorunları sebebiyle pek çok öğrencinin okula geç kalmasından şikâyetçi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de bu öğrenciler her sabah okula geç kalıyor!

Kayseri’nin İncesu ilçesinde veliler, ulaşım sorunları sebebiyle çocuklarının okula geç kalması sebebiyle isyan etti. 

İddialara göre duraktan geçen otobüsler burada bekleyen öğrencileri almadan yoluna devam ediyor. Çoğu 9. sınıf olan bu öğrenciler bu sebepten derslerine geç kalıyor ve yarım gün yok yazılıyor.

İncesu Haber Ajansı’nda yer alan iddiada, ‘İyi günler burası Kayseri İncesu 1.Etap Toki Durağı ve okula ulaşım sıkıntısı yüzünden her sabah geç kalan lise çocuklarının durumu. Tam bir saattir bekliyorlar ve üç otobüs geçmesine rağmen durakta bırakılan çocuklar . Yetkililerden rica ediyoruz bu çocukların çoğu dokuz ve on ikinci sınıflar okula geç kalmamaları için yapmaları ve nasıl bir yol bulmaları gerekiyorsa biran önce almaları rica olunur.

Her sabah birinci etap TOKİ durağı Mustafa Özkan ve Fatma Lütfü lisesi çocuklarının yaşadığı sıkıntı sayfanızda yer verirsiniz çok seviniriz veliler olarak yetkililerden bu duruma bi çare bulmalarını talep ediyoruz’ ifadeleri yer alıyor.

Veliler yetkililere seslenerek duruma acil bir çözüm bulunmasını talep ediyor.