Kayseri'de Heyecanla Beklenen Kurslar İçin Başvurular Başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK Sanat Akademisi'nin başvuruları başlıyor. Heyecanla beklenen kurslar için başvuru tarihi ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Heyecanla Beklenen Kurslar İçin Başvurular Başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK Sanat Akademisi’nin yaz kursları başlıyor. Heyecanla beklenen kurs başvurusunda tarihler netleşti.

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç önderliğinde Kayseri’nin dört bir yanına eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapıyor.

KAYMEK Sanat Akademisi yaz kursları çocuklar ve yetişkinler olmak üzere iki grup şeklinde açıldı. Çocuklar için açılan grup 9-15 yaş arasını kapsarken, yetişkinler için açılan grupta 16 yaş ve üzeri herkes kayıt yaptırabiliyor.

Çocuklar için açılan grupta; Bağlama, gitar, keman, ney, piyano, resim, tiyatro ve yan flüt branşlarında eğitim verilecek.

Yetişkinler için açılan grupta; Bağlama, bateri, gitar, halk oyunları, keman, ney, piyano, resim, tiyatro, ud ve yan flüt branşlarında eğitim verilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisi Yaz kursu kayıtları 03-14 Haziran tarihleri arasında Merkez Konservatuarda yapılacaktır.

Kayıt için gerekli belgeler ise şöyle;

1 fotoğraf

Kimlik fotokopisi

300 TL kayıt ücreti.

Kayseri'de Heyecanla Beklenen Kurslar İçin Başvurular Başlıyor!