Kayseri'de hırsızlar yakalandı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, il genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarına yönelik gerçekleştirdiği operasyon sonucunda hırsızlık olaylarının failleri yakalandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de hırsızlar yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, il genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda iki şüpheliyi yakaladı. 

İnşaat hırsızı yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı tarihlerde iki inşaat şantiyesinden hırsızlık yapıldığına dair ihbarlar aldı. İhbarların ardından, şüphelilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak A.A.A. isimli şahıs belirlendi.

İkamet ve araç hırsızlığı

Bunun yanı sıra, il genelinde bir ikametten ve bir araçtan hırsızlık olaylarının da yaşandığı tespit edildi. Bu hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak E.K. (1994 doğumlu) isimli şahıs tespit edildi. Her iki şahıs, yapılan operasyonla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalanan A.A.A. ve E.K., adli mercilere sevk edildi. Yapılan sorgulamaların ardından her iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.