Kayseri'de İlginç Görüntü! Jandarmanın Önünde Küfür Edip Dans Etti

Kayseri'nin Talas İlçesinde dün akşam saatlerinde, bir şahıs Jandarma Komutanlığı önünde yüksek sesle bağırarak küfürler savurdu ve zaman zaman dans etti. O anlar anbean kaydedildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de İlginç Görüntü! Jandarmanın Önünde Küfür Edip Dans Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Talas İlçesinde bulunana Jandarma Komutanlığı önünde kimliği belirlenemeyen bir şahıs, yüksek sesle bağırarak küfürler savurdu ve zaman zaman dans etti. Şahsın bu davranışı çevredeki vatandaşları tedirgin etti. 

Görenler yolunu değiştirdi

Olay, özellikle Jandarma Komutanlığı'nın geçiş yayaları arasında kısa süreli bir paniğe neden oldu. Şahsın bağırarak küfür etmesi ve ani hareketlerle dans etmeye başlaması, yoldan geçenleri tedirgin etti. Bu nedenle birçok yaya, şahsın bulunduğu yerden uzaklaşmak için yolun karşısına geçti. Olay anına tanıklık eden bir vatandaş, şahsı cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Kayseri'de İlginç Görüntü! Jandarmanın Önünde Küfür Edip Dans Etti

Araçlar korna çaldı

Şahsın sergilediği hareketler, özellikle durmaksızın bağırması ve rastgele dans etmesinden dolayı çevrden geçenler madde bağımlısı olduğunu iddia etti. Olay sadece yayaların değil, araç sahiplerinin de dikkatine dikkat çekti. Jandarma Komutanlığı önünden geçen bazı araç sürücüleri, şahsa korna çalarak tepki gösterdi. Şahıs daha sonra Halef Hoca Caddesi'ne doğru yürüyüşünü sürdürdü. Son zamanlarda Kayseri genelinde buna benzer olayların çoğaldığı da gözlemlendi.