Kayseri'de İlginç Görüntü: Kick Boks Antrenmanına Yastık Yorganla Eşlik Etti

Kayseri'nin Talas ilçesindeki Rasim Özdenören Parkı'nda dün akşam saatlerinde bir vatandaş, Kick Boks Antrenmanına Yastık Yorganla Uyuyarak Eşlik Etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de İlginç Görüntü: Kick Boks Antrenmanına Yastık Yorganla Eşlik Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan Rasim Özdenören Parkı, dün akşam saatlerinde yaşanan ilginç olayda Kick Boks antrenmanı yapan gençlerin yanında, bir vatandaş yastık ve yorganıyla uyuyarak dikkatleri üzerine çekti.

Birbirinden farklı olaylar…

Kayseri'nin Talas ilçesindeki Rasim Özdenören Parkı, dün akşam saatlerinde birbirinden farklı olayların aynı anda yaşanmasıyla dikkat çekti. Mevlana Mahallesi sakinlerinin özellikle akşam saatlerinde sıklıkla tercih ettiği park, dün akşam yaşanan ilginç anlarla gündeme geldi.

Kayseri'de İlginç Görüntü: Kick Boks Antrenmanına Yastık Yorganla Uyuyarak Eşlik Etti

Dün akşam saatlerinde parkta bulunanlar, bir grup gencin kick boks eğitimi aldığını ve hocaları ile birlikte antrenman yaptıklarını gördü. Gençler, parkın bir köşesinde, kick boks hareketlerini sergilerken oldukça dikkat çekti. Bu spor etkinliği, parka renk katarken, antreman yapan gençlerin hemen yanı başında bir vatandaş dikkat çekti.

Yastık yorganla yerde yattı

Kick boks antrenmanının hemen yanı başında yerde yastık ve yorganla uyuyan bir vatandaş, parkta bulunan diğer insanların meraklı bakışlarına rağmen derin uykusuna devam etti. Uyuyan kişinin hemen yanında çocuklar top oynarken, yerde yatan adamın bu duruma aldırış etmemesi görenleri şaşırttı.