Kayseri'de ilk adres orasıydı - Kızılay kapandı!

Kayseri'nin Hunat Mahallesi'nde faaliyet gösteren Kızılay Hunat Kan Bağış Merkezi kapandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de ilk adres orasıydı - Kızılay kapandı!

Türk Kızılayı Kayseri’de Hunat Mahallesi’nde faaliyet gösteren kan bağışı şubesini kapattı. Peki aynı bölgede bulunan kan bağışı tırı hizmet vermeye devam ediyor mu? İşte detaylar…

Kayseri'de ilk adres orasıydı - Kızılay kapandı!

İhtiyaç anında dayanışmanın, şefkatin, hoşgörünün, insancıllığın, merhametin, tarafsızlığın ve barışın simgesi haline gelen Kızılay pek çok ihtiyaç sahibinin yardımına koşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Kayseri’de de kan vermek isteyenlerin ilk adresi haline gelen Kızılay Hunat Kan Bağış Merkezi buradaki faaliyetini sonlandırdığı fakat merkezin karşısında bulunan Kızılay Kan Bağış tırının hizmete devam edeceği öğrenildi. Öte yandan Kayseri Lisesi’nin bulunduğu bölgeye yeni bir kan bağış kabini açıldığı da bildirildi. Detaylara Türk Kızılayı Kayseri Şubesi’ni arayarak ulaşabilirsiniz.

Kızılay'ın görevi nedir?

Türk Kızılay’ın görevi; uluslararası hayır kuruluşu niteliği ile savaşta ve barışta, yararlananlardan hiçbir bedel almadan ve karşılık beklemeden, amacına uygun ve gönüllülük anlayışına göre ürettiği hizmetler ve yaptığı faaliyetlerdir.