Kayseri'de internet sorunu mu var?

Kayseri'de son günlerde internette meydana gelen kesintiler ve yaşanan sorunlar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Facebook ve Instagram paylaşımları kullanıcılara geç düşüyor. Kayseri'de internet sorunu mu var? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de internet sorunu mu var?

Kayseri’de son günlerde internet sorunu mu yaşanıyor? Paylaşımlar internete daha geç düşerken, vatandaşlar ara ara kesintilerin yaşandığını ifade ediliyor.

Ara ara kesintiler yaşanıyor!

Kayseri’de son günlerde internet sorunu mu yaşanıyor?  Paylaşımlar internete daha geç düşerken, vatandaşlar ara ara kesintilerin yaşandığını ifade ediyor. Özellikle günün yoğun saatlerinde internet hızında ciddi bir yavaşlamanın meydana geldiği belirtiliyor. Facebook, X ve Instagram paylaşımları kullanıcılara geç düşüyor.

Google keşfet güncelleme sorunu

Kayseri’de internet sorunları özellikle işlerini internet üzerinden yürüten esnaf ve serbest çalışanlar için büyük sorunlara neden oluyor. İnternet üzerinden maddi gelir sağlayan küçük işletmeler, hesaplarına bildirimlerin geç düştüğünü, müşteri veya takipçilerine gönderdikleri bildirimlerin yarım saat bazen de yarım gün sonrasında düştüğünü ifade ederek, bu sorunun ciddi maddi kayıplara yol açacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra Google’nın 2024 Ağustos güncellemesinin de etkileri devam ediyor. Keşfete düşen haberlerin 6 yıl öncesine kadar gittiği, yeni haberlerin ise düşmediği görülüyor. 

Yaşanan bu sorunların ne zaman halledileceği yönünde yetkililerden açıklama bekleniyor.