Kayseri'de Kaçırılmaz Fırsat!

Yahyalı Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan 30 adet taşınmaz için ihale ilanı yayımladı. Kayserililer dikkat! Bu fırsat kaçırılmaz...

Kayseri'de Kaçırılmaz Fırsat!

Yahyalı Belediyesi Kopçu Mahallesinde bulunan mülkiyeti Belediyeye ait 30 adet taşınmazı açık teklif usulü ile satışa çıkardı. 

Yahyalı Belediyesi tarafından açık teklif usulü ile satışa sunulan taşınmazların yatırımcılar tarafından kaçırılmaz fırsat olarak değerlendiriliyor. 30 adet taşınmazın satışı 3 Eylül Salı günü saat 10.30’dan itibaren  5’er dakika arayla Yahyalı Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacaktır. İhale kapsamında her bir taşınmaz için ayrı ayrı satış yapılacaktır. En yüksek teklifi veren istekli mülkiyet sahibi olmaya hak kazanacaktır. İhale ile ilgili şartname Yahyalı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden temin edilecektir. İhaleye girecek isteklilerin geçici teminatı ihale saatinden önce belediye yatırması gerekiyor. 

İhaleye katılabilmek için gerekli belgeler ise şöyle:

Gerçek kişilerden; 

Kanuni ikametgâh belgesi,
Tebligat için adres beyanı ve telefon numarası,
Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
Geçici teminatın ödendiğine dair makbuz,
Katılımcının Yahyalı Belediyesine borcu olmadığına dair belge,
Vekâleten iştirak ediyorsa noter tasdikli vekâletname.

Tüzel kişilerde, gerçek kişilerde istenilen bütün belgelere ek olarak; 

Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, idari merkezin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan 2024 yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belgesi istenmektedir. 

İhaleye gireceklerin istenilen belgeleri en geç ihale günü saat 09.45’e kadar teslim etmeleri gerekmektedir.