Kayseri'de kafalar karışık - Giderek azalacak!

Kayseri'de son günlerde değişen hava durumuyla kafalar karıştı. Meteorolojik kaynaklar ise hissedilen sıcaklığın daha da azalacağını belirtiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de kafalar karışık - Giderek azalacak!

Türkiye’de pazartesi gününden itibaren etkili olmaya başlayan sıcak hava dalgası, vatandaşlarda da bunalıma neden oldu. Ancak Kayseri’de akşamları yaşanan serinlik vatandaşların kafasının karışmasına neden oldu. Meteorolojik kaynaklar o tarihten itibaren sıcaklığın düşeceğini belirtiyor.

Kayseri’de yaşanan gündüz sıcaklığı ve akşam serinliği ile vatandaşlar nasıl giyineceğini şaşırdı. Özellikle nem oranlarının yükselmesiyle birlikte vatandaşlar ciddi bir stres yaşadı. 

Meteorolojik kaynaklardan perşembe gününe ilişkin müjdeli bir haber geldi. Hava City tarafından gerçekleştirilen paylaşımda şu ifadelere yer verildi, ‘Sıcakların etkisindeyiz. Salı ve Çarşamba günleri biraz daha artacak sıcaklık Perşembe'den itibaren tekrar birkaç derece azalacak. Simülasyonda görüldüğü üzere ayın 20-22’si civarı beklediğim yağışlar için sinyaller güçleniyor. Takipteyim, detaylar olay netleştikçe gelecek’

Kayseri'de kafalar karışık - Giderek azalacak!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre ise Kayseri’de Pazar gününe kadar sıcaklık düşüyor ancak Pazar günü 4 derece birden yükseliyor.