Kayseri'de kahkaha ve sahne sanatları bir arada!

Tuğçe Karabayır'dan drama ve oyunculuk atölyesi, ardından interaktif komedi oyunu 'İte Kaka' ile kahkaha dolu bir gece sizi bekliyor. Hem öğrenin, hem eğlenin! Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de kahkaha ve sahne sanatları bir arada!

Kayseri’de sanatseverler için kaçırılmayacak iki etkinlik bir arada!

Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesislerinde, oyuncu Tuğçe Karabayır tarafından 17 Ekim Perşembe günü verilecek Drama ve Oyunculuk Atölyesi sahne sanatlarına ilgi duyanlar için keyifli bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. 

17.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölye de katılımcılara hem teorik hem de pratik bilgiler sunulacak. Eğitim sonunda katılımcılar, Tuğçe Karabayır’ın da sahne aldığı tiyatro oyununun biletine ve katılım belgelerine sahip olacak. Ayrıca atölye boyunca çeşitli ikramlar da katılımcılara ikram edilecek. Tiyatro biletinin hediye edileceği bu kapsamlı workshop’a katılım ücreti 1500 TL olarak açıklandı. Detaylı bilgi ve kayıt için 0536 294 00 06 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.

Kayseri'de kahkaha ve sahne sanatları bir arada!

Atölyenin ardından ise 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de, Gültepe Kültür Merkezinde Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz'in sahneye koyduğu iki kişilik interaktif komedi oyunu ‘İte Kaka – Bi Dünya Hikâye’ tiyatroseverlerle buluşacak.

15 yıllık sahne geçmişlerini ve turne maceralarını eğlenceli bir dille anlatan bu ikili, seyirciyle gerçekleştirdikleri skeçlerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Yazar ve yönetmenliğini Erkan Karadeniz’in yaptığı bu komedi oyunu, Finitolar Tiyatrosu'nun en çok beğenilen prodüksiyonlarından biri olarak biliniyor. Tuğçe Karabayır’ın harika performansı, izleyicilerden tam not alırken, güldürüsü ve sahne şovları ile ilgi çekiyor.

Bilet ve rezervasyon bilgisi için 0536 294 00 06 numaralı telefon kullanılabilir. Bu eğlenceli etkinlikler, Renkli Tebeşir Organizasyon tarafından düzenleniyor.

Kayseri'de kahkaha ve sahne sanatları bir arada!