Kayseri'de kavga büyüyor!

Kayserispor'da Asbaşkan Nurettin Açıkalın ile eski başkan Berna Gözbaşı arasındaki gerginlikler giderek artıyor. Açıkalın'ın sosyal medya paylaşımı sonrası yaşanan atışmalar devam ediyor. Ayrıntılar Kayseri Haberimizde...

Kayseri'de kavga büyüyor!

Kayserispor’da gerginlik her geçen gün büyüyor. Asbaşkan Nurettin Açıkalın ile Berna Gözbaşı arasındaki atışmalar devam ediyor.

Özel uçaklarda patronluk yapmadık

Sarı-Kırmızılı kulüpte son dönemde yaşanan gerginlikler bitmek bilmiyor. Sarı-Kırmızılı kulübün Asbaşkanı Nurettin Açıkalın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Açıkalın, 2019 yılında bir iş toplantısında çekilmiş bir fotoğrafın altına, “Özel uçaklarda patronluk yapmadık. İşimizin başındaydık” diye yazdı. 

Kayseri'de kavga büyüyor!

Gerginlik Kayserispor'a zarar veriyor

Geçtiğimiz hafta düzenlenen basın toplantısında temlik konusuna değinen Açıkalın'ın açıklamalarına, eski başkan Berna Gözbaşı X (eski adıyla Twitter) hesabından yanıt vermişti. Bu karşılıklı açıklamalar, kulüp içindeki çekişmelerin daha da kızışacağıı gösteriyor. İki isim arasındaki bu gerilim Kayserispor'a cinni anlamda zarar veriyor. Bakalım, bu anlamsız atışmalar ne kadar sürecek, bunlara kim dur diyecek? 

Kayseri'de kavga büyüyor!

Gözbaşı: Kulüpten dolayı en zengin olan yöneticisi olarak tarihe geçtin

Gözbaşı, Açıkalın'ın ismini açıktan vererek, 'Nurettin Açıkalın bende para verdim diyorsun ama ben senin gibi Kayserispor için tarafına verilen milyarlarca liralık ihale alıp vermedim. Kayserispor tarihinin en şanslı, kulüpten dolayı en zengin olan yöneticisi olarak tarihe geçtin. Kamuoyunda kendi yönetiminizin dillendirdiği 10-11 milyarlık ihaleleri de açıklayacak mısınız?' diye paylaşım yapmıştı. 

Kayseri'de kavga büyüyor!