Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)

Kayseri'de 12 Temmuz Çarşamba günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 12 Temmuz Çarşamba günü Kayseri'de yaşananları derledik. Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Tüfekle parka ateş açtılar: 3 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan parkta meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otomobil içerisinden tüfekle parka doğru ateş açtı. Olayda, Ö.R., M.R. ve S.Y. vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)

Kayserispor'un altyapısı oluşturuluyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, proje incelemeleri esnasında vatandaşlar ve özellikle de gençler ile kucaklaşmaya devam ediyor. Bu çerçevede Yeşilyurt Park Alanı’nda gençlerle buluşan Büyükkılıç, onlarla top oynadı, sohbet etti.

Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)

TRT Sanatçıları Talas'a geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü, Talas Paraşüt İndirme Alanı’nda Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) sanatçılarının konser vereceğini duyurarak, şehrin kültürel ve sanat yönünden de zenginleşmesine her zaman katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti. Kayseri’deki kültür sanat faaliyetlerine önem verdiklerini belirten ve amaçlarının şehrin sanat ve kültürel olarak zenginleşmesi olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, başkent Ankara ziyaretinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı ile görüştüğünü dile getirerek, Kayseri’de TRT sanatçılarının konseri gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)

Vali Çiçek'ten Kayserilileri rahatlatacak açıklama geldi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ‘Kültür yolu ve Soğanlı Vadisi, Hürmetçi Yılkı Atları Ulusal Fotoğrafçılar Maratonu Tanıtımı’ basın toplantısına katıldı. Vali Çiçek burada yaptığı açıklamada Kurban Bayramı’nda 122 dilenciye işlem yapıldığını belirterek, “Kayseri’de güven timleri ve uyuşturucu ile mücadele ekiplerimizle beraber büyük bir yol katetmiştik. Son zamanlarda dilencilerin şehirde arttığıyla ilgili serzeniş ile karşılaştığım oluyor. Bayramda 122 dilenciye işlem yaptığımızı ve bu konuda hiçbir şekilde taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)

Talas Belediyesi'nden hayvancılıkla uğraşanlara büyük jest!

Talas Belediyesi’nin tarım ve hayvancılığa desteği artarak devam ediyor. Bu çerçevede İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile protokol imzalayan Talas Belediyesi, ilçe genelindeki küçükbaş ve büyükbaş hayvanların aşılama ve küpeleme ücretlerini karşılayarak hayvancılıkla uğraşanlara jest yaptı.

Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)

Kayseri polisinden suçüstü!

Kayseri’de polis ekipleri tarafından ruhsatsız silahları piyasa sürmeye çalışan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve silah parçası bulundu. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 3 ayrı iş yerini işleten şahısların ruhsatsız silah bulundurdukları, ayrıca kayıt dışı olan kuru sıkı tabancalar üzerinde de tadilat yaparak bu tabancaları ateşli silahlara dönüştürdükleri bilgisi üzerine harekete geçti.

Kayseri 'de kısa kısa (12 Temmuz)