Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)

Kayseri'de 13 Temmuz Perşembe günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını, Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 13 Temmuz günü Kayseri'de yaşananları derledik. Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

ERÜ'de o yollar trafiğe kapatılacak!

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türkiye'nin hafızasında derin izler bırakan bir dönüm noktasını temsil ediyor. Bu özel gün kapsamında Üniversite kampüsünde düzenlenecek tören için 14 Temmuz 2023 (Cuma) günü saat 12.00 itibariyle 15 Temmuz Şehitler Caddesi, trafiğe çift taraflı olarak kapatılacak.

Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)

Kedi Kasabası patili dostları bir araya getiriyor

Kayseri'deki "Kedi Kasabası", fobisi olanlar ile kedi seven ancak evinde bakma imkanı olmayanlarla patili dostları bir araya getiriyor. Kocasinan Belediyesince Yakut Mahallesi'nde 500 metrekare alan üzerine kurulan 50 kedi kapasiteli merkezde 11 türden 25 kedinin beslenme, tedavi ve barınma gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Veteriner hekim gözetimindeki kediler, kendileri için hazırlanan kum havuzu, oyun alanı, bungalov kulübeler, köprü, yapay çim, tünel, tırmanma parkuru, tırmalama ağacı gibi alanlarda vakit geçiriyor.

Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)

Kayseri'de şaftı kopan kamyonet duvara çarptı!

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde şaftı koptuktan sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, duvara çarptıktan sonra yan yattı. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan şoför, tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Eğribucak Mahallesi 15 Temmuz Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada M.V.A. idaresindeki 38 BB 842 plakalı kamyonet, şaftı koptuktan sonra sürücüsünün hakimiyetinden çıktı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen kamyonet, yol kenarındaki duvara çarptıktan sonra yan yatarak durabildi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarılan şoför, Kayseri Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de kaza yerinde inceleme yaparken, kamyonet çekici ile kaldırıldı.

Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)

Talas çiçek bahçesine dönüşüyor

Talas Belediyesi’nin, projesini yarışmayla belirlediği Mevlâna Mahalle Meydanı’nda son rötuşlar yapılıyor. Çevre düzenlemelerinin tamamlanarak 14 ayrı türde 12 bin 750 çiçekle renklendirilen meydanda incelemeler yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)

CHP Kayseri'nin yeni kadrosu oluşturuldu... Listede önemli isimler var!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı’nda il yönetimi için görev dağılımı için toplantı düzenlendi. Toplantı Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in başkanlığında gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı’ndan gelen açıklamada, çeşitli meslek gruplarından oluşan kadroda, Kayseri’nin tüm sorunlarına çözüm bulabilecek ve çeşitli projeler üretebilecek bir yapı oluşturulduğu ifadelerine yer verildi.
Hedeflerinin yerel seçimler olduğu, Cumhuriyet Halk Partisini yerel seçimlerde en üst seviyeye taşımak ve belediyeler üzerine yapılacak çalışmalarla büyük başarılara imza atacaklarını belirten CHP’liler, Kayseri’miz ve Türkiye’miz için daha sağlam, daha güçlü adımlarda 'Yeniden başlıyoruz' mesajı verdiler.. 

Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)

Kayserililer dikkat! Kırmızı cuma uyarısı!

El Nino ve Afrika sıcaklığına girdiğimiz bugünlerde uzmanlardan ‘Kırmızı Cuma’ uyarısı geldi. Yarın aşırı sıcağın etkisi altında kalacak bölgeler haritada kırmızı olarak işaretlenirken bu bölgeler arasında Kayseri’nin de yer aldığı görüldü.
Çöl sıcakları etkisine girdiğimiz bugünlerde hem Afrika'dan, hem Basra'dan sıcak dalgası geliyor. İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde sıcaklık 40 dereceye yaklaşacak. Uzmanlar, sıcak havanın sağlığı tehdit edecek seviyede olduğunun altını çizerken vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Kayseri'de kısa kısa (13 Temmuz)