Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de 15 Haziran Çarşamba günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de 15 Haziran Çarşamba günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Develi'nin çocuklara karne hediyesi eğlendirdi...

Develi Belediyesi'nin öğrencilere karne hediyesi olan 'Körebe' isimli tek perdeli çocuk oyunu, Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde, öğrencilerle buluştu. Saat 10:00, 11:15 ve 13:30’da sahnelenen tiyatro oyununu izlerken ve sonrasında oynadıkları körebe oyunuyla çocuklar doyasıya eğlendi. Küçük bir kız çocuğunun insanlarla yardımlaşması gerektiğini, hayvanlarla ve tabiatla barışık halde olmasının işlendiği tiyatro gösteriminde; öğrenciler hem keyifli anlar yaşarken hem de tabiat ve hayvanlarla kurulması gereken sağlıklı iletişim hakkında eğitici bilgiler öğrendiler.

Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Mısırlı iş adamları Kayseri'de...

Türkiye-Mısır ilişkilerini güçlendirmek ve kurulabilecek olası iş birliklerini görüşmek üzere Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) gelen Mısırlı heyet, iş ziyaretinde bulundu.Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Dimyat Mobilya Şehri Yönetim Kurulu Başkanı Hazem Hadhoud ve Midyat Mobilya Şehri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Loay Mostafa’yı makamında konuk etti. Ziyarette Kayseri OSB Denetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gengeç ve Yusuf Sarıalp de eşlik etti.

Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Büyükkılıç Develi ve Yahyalı ilçelerini ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi ve Yahyalı ilçelerini ziyaret ederek, yağmur sonrası yaşanan su taşkınlarından zarar gören Yeniköy, Şıhlı ve Karaköy mahallelerinde incelemelerde bulundu. 

Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

ERVA hünerlerini sergiledi

ERVA projesi, yılsonu etkinliğini Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdi. Proje kapsamında 20 okulun öğrencileri, yaptıkları materyaller etkinliğe katılanların beğenisine sunuldu. KAYDEM öncülüğünde, ERVA (Erdemlerimizle varız) bir yıl boyunca öğrencilerin yaptıkları hazır materyallerle uygulamaya sunulan projeler, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarla tanıtıldı. Her bir okulun müdürü’nünde katıldığı etkinliğe, Melikgazi Kaymakam’ı Bülent Karacan, İL Jandarma Komutanı Yüksel Yiğit, Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakçı, KİMDER Başkanı Hacı Ali Çakıcı, ASKON Başkan, ASKON Başkanı katıldı.

Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Melikgazi'de gençlere özel konferans!

Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Yeşilay Şubesi'nin işbirliği ile gençlere özel Milli Değerlerimiz Çanakkale isimli konferans gerçekleştirildi. Yeşilay’ın ve gençlerin Melikgazi için ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Ülkemizin geleceği gençlerin elinde. Yeşilay’ın da en önemli görevi gençlerimizi zararlı alışkanlık ve bağımlılıklardan korumak. Bizde belediye olarak elimizden geldiğince destek vereceğiz. Çanakkale milli birlik ruhunun tecelli ettiği bir yer. Çanakkale’nin bize sağladığı manevi ruh, vatan adına verilen bu mücadele bizim bugün de geleceğimizin inşasında rehber ve önder olacak en önemli esaslar olacak. Bu kapsamda Çanakkale şehitlerimizi ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnetle anıyorum. Ahmet Nedim Kilci Hocamıza da kalbimizi yumuşatan bu güzel konferans için teşekkür ederim” dedi.

Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de 40 ekipli büyük operasyon!

Kayseri'de aranan şahıslara yönelik 40 ekip ve 106 personel ile yapılan operasyonda çeşitli suçlardan araması bulunan 21 kişi yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından haklarında hırsızlık ve çeşitli suçlardan yakalama emri ile aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. 40 ekip ve 106 personel ile yapılan operasyonda haklarında bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme, taklit anahtarla kilit açmak suretiyle hırsızlık, silahla yağma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, dolandırıcılık, 6136 SKM gibi çeşitli asayiş suçlarından aranan toplam 21 şahıs yakalandı.

Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı?