Kayseri'de Kısıtlama Ne Zaman Bitecek?

Kayseri'de yaşanan olaylar neticesinde internette yaşanan kısıtlamanın ne zaman biteceği sık sık araştırılıyor. Peki, bu kısıtlama ne zaman bitecek? Bu akşamki Türkiye-Avusturya maçı Talas Belediyesi Paraşüt İndirme Alanı ve Millet Bahçesi'nde izlenecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Kısıtlama Ne Zaman Bitecek?

Kayseri’de meydana gelen olaylar neticesinde internete kısıtlama getirildi. Sosyal medyayı aktif kullanamayan halk, kısıtlamanın ne zaman biteceğini araştırıyor.

Sosyal medya kanallarından Instagram, Facebook, Twitter (X) ve WhatsApp kullanımında kısıtlamalar yaşanıyor. Vatandaşlar, haberleşme ağlarının kısıtlanmasından son derece şikayetçi olurken, internet üzerinden çalışan halk büyük sıkıntı yaşıyor.

Konu ile ilgili kısıtlamanın ne zaman biteceği henüz belli değil. Resmi kurumlardan da şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

Maçlar da İptal

Ayrıca, bu akşam saat 22.00’da Türkiye’nin Avusturya ile karşılaşacağı maç, daha öncesinden Talas Belediyesi Paraşüt İndirme Alanı’nda ve Millet Bahçesi’nde izlenemeyecek.

Kayseri'de Kısıtlama Ne Zaman Bitecek?

Kayseri’de internet kısıtlaması devam ederken Türkiye- Avusturya milli maçı sonrasında, Kayserililer sokağa inerek büyük sevinç yaşadı. Kentte vatandaşlar araçlarla konvoy oluşturarak, büyük mutluluk yaşadı. Meşalelerle ve bayraklarla coşkulanan vatandaşlar tezahürat eşliğinde A Millilerin çeyrek finale çıkmasını kutladı.

Diğer yandan Kayseri’de Vali, Emniyet Müdürü ve protokol yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kontrol amaçlı helikopter saat 02.00’ye kadar güvelik uçuşu yaptı.