Kayseri'de kıyasıya yarış!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda minik sporseverleri unutmayarak 4'üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kapsamında çocuk maratonu düzenledi. Minik çocuklar kıyasıya yarıştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de kıyasıya yarış!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda minik sporseverleri unutmayarak 4’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kapsamında çocuk maratonu düzenledi. Spor A.Ş. organizasyonunda gerçekleşen Çocuk Maratonu’nda, 7-15 yaş arası sporseverler kıyasıya yarıştı.

2024 Avrupa Şehri Kayseri’de geleneksel hale gelen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun bu yıl 4’üncüsünü Koramaz Vadisi temasıyla düzenleyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda minik sporseverleri unutmadı.

Kayseri'de kıyasıya yarış!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın 150. Yılda 150 Projesi kapsamında 2021 yılında ilkine imza atılan ve devam eden yıllarda da düzenlenerek geleneksel hale getirilen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun 4’üncüsü bu yıl Koramaz Vadisi temasıyla düzenlendi.

Maratonda çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi, 21 Eylül Cumartesi günü düzenlediği çocuk maratonu ile minik sporseverlere 4’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu heyecanını yaşattı.

Kayseri'de kıyasıya yarış!

Çocuk Maratonu, 7-15 yaş aralığındaki minik atletlerin yoğun ilgisi ile koşuldu. Miniklerin heyecan dolu rekabetinin yanı sıra renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan çocuk maratonunda çocuklar ve aileleri keyifli zaman geçirirken çeşitli etkinliklerin düzenlendiği maraton sonunda miniklere sürpriz hediyeler verildi.

Çocuk maratonuna katılan minikler, Spor A.Ş.’nin müzik eşliğindeki spor eğlenceleri ile de doyasıya eğlendi.