Kayseri'de Kızılay'ın 156.YIl Kutlaması!

Türk Kızılay'ı, 156. kuruluş yıl dönümü Kayseri'de bir coşkuyla kutladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Kayseri'de Kızılay'ın 156.YIl Kutlaması!

Türk Kızılay’ı, 156. kuruluş yıl dönümü Kayseri’de bir coşkuyla kutladı. Bu özel günde, dünyanın dört bir yanına umut dağıtan Türk Kızılay’ı, gönüllülerini Hilal'in altında bir araya getirdi. Bu kutlama, 'Sensiz olmaz'' sloganıyla gönüllüler ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kayseri'de Kızılay'ın 156.YIl Kutlaması!

Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, 'Türk Kızılay’ın 156’ncı kuruluş yıl dönümü kapsamında bugün Kayseri’de bir yürüyüş düzenleyeceğiz ve meydanda toplanacağız. Bu etkinliği, Kayseri'de farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Gençlik kollarımız, lise kollarımız, kadın kollarımız ve tüm birimlerimizle birlikte Türk Kızılay olarak bu faaliyeti sürdürüyoruz. Katılım gösteren tüm gönüllülerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,' şeklinde konuştu.

Kayseri'de Kızılay'ın 156.YIl Kutlaması!

Saat 15.30'da Forum AVM'de toplanan gönüllüler ve vatandaşlar, 16.00'da yürüyüşe başladı. Yürüyüş boyunca coşku dolu anlar yaşayan katılımcılar, meydana doğru ilerledi. Meydanda vatandaşlara pamuk şeker, patlamış mısır,çorba, çay,limonata gibi
ikramlıklar dağıtıldı ve Kızılay’ın önemi bir kez daha vurgulandı.