Kayseri'de Konut Alan Alana-Büyük Artış!

TÜİK, temmuz ayına ilişkin olarak konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Türkiye genelinde konut satışları temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre artış gösterdi. Bakın Kayseri'de kaç konut satıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de Konut Alan Alana-Büyük Artış!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜİK tarafından, geçtiğimiz aya ilişkin olarak konut satış istatistikleri yayımlandı. Yayımlanan verilere göre Kayseri'de konut satış sayısı artış gösterdi. 

İlk Sırada Yine İstanbul!

Türkiye genelinde konut satışları temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 16,0 artarak 127 bin 88 olarak gerçekleşti. Konut satış sayısının en fazla olduğu ille sıralamasında listenin başında sırasıyla 19 bin 47 ile İstanbul, 11 bin 364 ile Ankara ve 6 bin 659 ile Antalya olurken en az satış gerçekleşen iller Ardahan, Hakkâri, Bayburt oldu. 

Birinci El ve İkinci El Konut Satış Sayısı Arttı!

Türkiye genelinde birinci el konut satış sayısı temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28,9 artarak 40 bin 784 oldu.
Türkiye genelinde ikinci el konut satışları temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,8 artış göstererek 86 bin 304 oldu. 

Kayseri’de Temmuz Ayında Kaç Konut Satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Kayseri’de temmuz ayında konut satış sayısı arttı. Temmuz ayında Kayseri’de 3 bin 32 konut satışı gerçekleşti. Kayseri’de aylara göre gerçekleşen konut sayısı şu şekilde;

Kayseri'de Konut Alan Alana-Büyük Artış!