Kayseri'de Küçük Çocuktan Güldüren Devlet Bahçeli Taklidi

Kayseri Anadolu Haber ekibi olarak sokak röportajında mikrofon uzattığımız küçük çocuk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin taklidini yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Küçük Çocuktan Güldüren Devlet Bahçeli Taklidi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin sokaklarında röportaj yapan Kayseri Anadolu Haber ekibinin, mikrofon uzattığı küçük çocuk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ünlü bir sözünü taklit etmesiyle çevredeki vatandaşları güldürdü.

Çocuğun Performansı Büyük Beğeni Aldı

Röportaj sırasında küçük çocuk, Devlet Bahçeli'nin ünlü ‘Hans, Sam, Tony, Johnny, Merkel, Frank, alayı birden Recep Tayyip Erdoğan'ı silkmeye çalışsalar, başaramazlar’ sözünü büyük bir ustalıkla taklit etti. Küçük çocuğun Bahçeli taklidi, çevredeki vatandaşlar arasında büyük ilgi uyandırdı. Taklit sonrasında vatandaşlar, çocuğun performansını alkışladı.

Siyasi Gündemde Unutulmaz Bir Söz

Devlet Bahçeli'nin ‘Hans, Sam, Tony, Johnny, Merkel, Frank, alayı birden Recep Tayyip Erdoğan'ı silkmeye çalışsalar, başaramazlar’ sözü, siyasi gündemde uzun süre konuşulmuş ve Bahçeli'nin kendine has üslubunun bir göstergesi olarak hafızalarda yer etmişti.

Küçük çocuk, geçtiğimiz senede aynı performansı sergilemiş ve görüntüleri kısa sürede yayılmıştı. Bu sene de sergilediği taklit, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.