Kayseri'de kurşunlanma olayı aydınlatıldı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri'nin Danişment Gazi Mahallesi'nde meydana gelen kurşunlama olayını gün yüzüne çıkarttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de kurşunlanma olayı aydınlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Danişment Gazi Mahallesi’nde bugün gerçekleşen kurşunlanma olayı Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aydınlatıldı. 

Şüpheliler belirlendi

Gerçekleşen olay, mahallede büyük bir tedirginlik yaratırken, bölgedeki güvenlik birimlerini harekete geçirdi. Olayın hemen ardından KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı bir çalışma başlatarak, olayla ilişkili şüphelilerin peşine düştü. Yürütülen titiz soruşturma neticesinde, kurşunlama olayına karıştığı tespit edilen iki şüpheli  O.T. ve B.T. olduğu belirlendi.

Suç aleti ile yakalandılar

Emniyet birimleri, tespit edilen bu şahıslara yönelik geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında, olayda kullanılan suç aleti olan tüfekle birlikte şüpheliler yakalandı. Emniyet yetkilileri, yakalanan şahısların güvenli bir şekilde gözaltına alındığını ve haklarında gerekli adli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.