Kayseri'de KYK yurtlarına 58 işçi alınacak-KPSS şartı yok!

İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarının bakım onarım, temizlik gibi ihtiyaçlarının teminine yönelik olarak TYP kapsamında işçi alımı yapılacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de KYK yurtlarına 58 işçi alınacak-KPSS şartı yok!

İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda 41’i kadın, 17’si erkek toplamda 58 beden işçisi alımı gerçekleştirileceği belirtildi. 

Başvurular bugün başladı!

TYP kapsamında 58 kişilik kontenjan için başvurular bugün başladı. Başvurular 24 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek ve başvurular neticesinde uygun kriterleri sağlayan kişiler, noter huzurunda kura yöntemi ile belirlenecek. 

Melikgazi, Kocasinan, Talas, Develi…

Başvuru alınacak ilçeler olarak ise Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Develi ilçeleri belirtildi. Başvurular İŞKUR web sitesi, e devlet sistemi veya ALO170 hattı üzerinden başvuru yapabilecek. 

Başvuru şartları ise şöyle;

18 yaşını tamamlamış olmak, işsiz olmak, emekli ve malül aylığı almıyor olmak, 27 Eylül 2017 tarihinden sonra TYP projelerinden 9 ay ve üzeri bir sürede yararlanmış olmamak, İUP kapsamında çalışmıyor olmak, öğrenci olmamak, hane geliri asgari ücretin 1,5 katını aşmamak olarak öne çıkıyor.
Detaylı bilgiye İŞKUR İl Müdürlüğü web sitesi, sosyal medya hesapları ve ilan panosundan ulaşmak mümkün. Kayseri'de KYK yurtlarına 58 işçi alınacak-KPSS şartı yok!